Stampa:Rating

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko ] Documentation icon Dokumentacioni i stampës

This template is designed to provide a star rating system. If more than six stars are used, their size is decreased.

When to use this template[redakto tekstin burimor]

Please only use this star template if the rating was actually given in stars. For example, if a reviewer awards something a rating of "8.6" (expressed in digits) on a scale of ten, you should write it as "8.6" or "8.6/10.0" in your article. Do not use {{rating|8.6|10}} as it is inaccurate and misleading. Note that a rating on a scale of ten expressed with stars can be hard to read.

Examples[redakto tekstin burimor]

  • {{Rating|4|5}} displays as 4/5 starsStar full.svgStar full.svgStar full.svgStar empty.svg
  • {{Rating|0|3}} displays as 0/3 starsStar empty.svgStar empty.svg
  • {{Rating|3.5|6}} displays as 3.5/6 starsStar full.svgStar full.svgStar half.svgStar empty.svgStar empty.svg
  • {{Rating|8|8}} displays as 8/8 starsStar full.svgStar full.svgStar full.svgStar full.svgStar full.svgStar full.svgStar full.svg
  • {{Rating|5|10}} displays as 5/10 starsStar full.svgStar full.svgStar full.svgStar full.svgStar empty.svgStar empty.svgStar empty.svgStar empty.svgStar empty.svg

See also[redakto tekstin burimor]


Crystal Clear app Service Manager.png Kjo stampë është e përbërë nga një ose më shumë parametra mundësie (paramtric options). Në kodin e saj përdor disa karakteristika që mund të jenë të ndërlikuara.

Ju lutemi, në qoftë se nuk arrini ti kuptoni funksionimet dhe nuk arrin ta korigjosh në qoftë se resultatet nuk janë ato që prisje, mos e modifikoni. Experimentet duhen bërë më para në livadhin e caktuar.