Stampa:Shiko gjithashtu

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
2rightarrow (Nuvola colors).svg Shiko gjithashtu artikullin [[{{{1}}}]]
Kujdes: Stampa:Shiko gjithashtu vendoset në fillim të paragrafit për të cilin egziston një artikull me më shumë informacione.

Për përdorimin e stampës shkruani:
{{Shiko gjithashtu|Artikulli i parë}}
Ose:
{{Shiko gjithashtu|Artikulli i parë|Artikulli i dytë}}
Ose:
{{Shiko gjithashtu|Artikulli i parë|Artikulli i dytë|Artikulli i tretë}}
Ose:
{{Shiko gjithashtu|Artikulli i parë|Artikulli i dytë|Artikulli i tretë|Artikulli i katërt}}

Shembujt:

{{Shiko gjithashtu|Historia e Shqipërisë}}
2rightarrow (Nuvola colors).svg Shiko gjithashtu artikullin Historia e Shqipërisë
{{Shiko gjithashtu|Ulqini|Tirana}}
2rightarrow (Nuvola colors).svg Shiko gjithashtu artikujt Ulqini dhe Tirana