Stampa:Tlp

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

{{tlp|...}}

[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko ] Documentation icon Dokumentacioni i stampës
Edit-copy green.svg

Kjo është një nënfaqe e documentacionit për Stampa:Tlp.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Code Output Comments
{{tlp}} {{tlp|...}} Shows its own syntax.
{{tlp|name}} {{name}}
{{tlp|name|first}} {{name|first}}
{{tlp|name|first|last}} {{name|first|last}}
{{tlp|name|a|b|c|d|e|f|g|h|i|j}} {{name|a|b|c|d|e|f|g|h}} Shows up to eight parameters. The rest are dropped.
{{tlp|name||three|four}} {{name||three|four}} Also shows empty parameters.
{{tlp|name||three|}} {{name||three|}} Even shows empty parameters that come at the end.
{{tlp|name|first=a|last=b}} {{name}} Equal signs are a problem, but there are a couple ways to fix:
{{tlp|name|2=first=a|3=last=b}} {{name|first=a|last=b}} Use numbered parameters to fix it. Here, parameter "|2=" is assigned the string "first=a". Start with #2, since "name" is already in the "|1=" slot. Note that all subsequent parameters after a numbered parameter must also be numbered.
{{tlp|name|first{{=}}a|last{{=}}b}} {{name|first=a|last=b}} Or, simply use, "{{=}}", the equal-sign template, to "escape" the symbol.
{{tlp|name|2=1=a|3=2=b}} {{name|1=a|2=b}} Both techniques also work with numbered positional parameters (e.g.: "|1=", "|2=").
{{tlp|name|2=1=a|last{{=}}b}} {{name|last=b}} The named parameter ("|last=") clobbered the prior one ("|2="). Again, all subsequent parameters after a numbered parameter must also be numbered...
{{tlp|name|2=1=a|3=last=b}} {{name|1=a|last=b}} ... but that's easy to fix, by adding the position number ("|3=") to the last parameter.

Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]