Stampa:User info

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search


{{{full name}}}
{{{emri i plotë}}}
{{{titulli i punës}}}
{{{citat i shkurtër}}}

Rreth meje

{{{rreth meje}}}


Puna ime

{{{puna ime}}}


Kontakti

{{{më kontaktoni}}}

Udhëzuesi i stampës[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko]

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Për ta përdorur këtë stampë, kopjojeni dhe vendoseni tekstin në faqen tuaj të përdoruesit.

{{user info
| emri i plotë   =
| image     =
| image width  =
| hover text  =
| titulli i punës   =
| organization =
| citat i shkurtër  =
| rreth meje   =
| rreth meje =
| më kontaktoni  =
| contact width =
| disclaimer  =
| c1      =
| c2      =
| c3      =
}}