Stampa:Wiktionary

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Wiki WikiFjalori: Wiktionary – shfletoni më shumë në fjalorin e lirë
Për sintaksën dhe përdorimin e stampës shih:
1.) faqen e diskutimeve, ose ...
2.) forma të tjera të ngjashme të përdorimit.