Stampa:Zgjedhjet

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
DiskutoRedakto
Rezultatet e zgjedhjeve në Mars, 2006
Partitë Votat Rez. (në %) +/- (në %) Vende +/- (pers.)
Partia 1 x,xxx,xxx xx.x -x.x xx -x
Partia 2 x,xxx,xx xx.x +x.x xx +x
Partia 3 x,xxx,x xx.x -x.x xx -x
Partia 4 x,xxx xx.x +x.x xx +x
Totali x,xxx,xxx 100% xx

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Shih shembullin tek tabela lart ose shënimin e mëposhtëm. Për sintaksën dhe përdorimin e stampës shih:

1.) faqen e diskutimeve, ose ...
2.) forma të tjera të ngjashme të përdorimit.