Jump to content

Stampa:Zona Kohore

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
{{{Zona}}}
Ora ekzakte
Statistika


{{Zona Kohore
|Zona    =
|Foto    =
|Legjenda  =
|Kodi    =
|ndryshimi  =
|Gjatësia  =
|Sipërfaqja =
|Popullsia  =
|Dendësia  =
|Shtete/territore =
}}
UTC+1
Ora ekzakte

Ora është 23 h 44

Statistika
Kodi: A
Gjatësia: 15 °
Mbulimi territorial: ≈ 14300000 km2
Popullsia: ≈ 670000000 banorë
Shtete dhe territore: 44