Stampa diskutim:Interneti

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kuti që përmbledh disa kapitj të artikujve me këtë temë


Ngjyra[redakto tekstin burimor]

E kaltërta nuk po dallohet në horizontalen kryesore [1]. Lëshoja një nuancë edhe pjesës tjetër ashtu që vetë të dallohet kallimi në horiontalen tjetër--Hipi Zhdripi 17 Maj 2007 04:12 (UTC)

Ish konë mirë me lonë hapur dhe terment e përhapura që fliten nga zhvilluesit, kështu e ashtu aty është vendi për shkurt, për gjatë e gjejnë në artikull. Ndoshta ai Igli (Shqiponja) i klasifikon më mirë dhe nuk kemi nevojë për elemente por vetëm për klasa dhe nivele më të mëdhaja--Hipi Zhdripi 17 Maj 2007 04:15 (UTC)

Hmmm[redakto tekstin burimor]

Kjo stampë është shumë keq e organizuar dhe përmban gjëra që nuk mund të përmbledhen në një kategori (Interneti në këtë rast), nuk mund të ketë vetëm një stampë për këto gjëra, së shpejti do të krijoj stampat e reja dhe do t'i lë këtu vetëm gjërat që kanë të bëjnë direkt me internetin--Cradel 6 Mars 2009 13:44 (CET)