Stanari dhe "Zogu i djallit"

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Stanari dhe "Zogu i djallit" një poemë epiko-lirike që evokon të shkuarën e largë para dy shekullore të lidhjeve të Ali Pashë Tepelenës me krahinën e Zagorisë në dy periudha bazë të jetës së tij. Autor Jorgo Telo.