Jump to content

Statuti i Sindikatave dhe Lidhjes së Sindikatave të Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Statuti i Sindikatave dhe Lidhjes së Sindikatave të Kosovës libër i botuar në Prishtinë nga Këshilli i Lidhjes së Sindikatave të Kosovës, në vitin 1974. Faqe 70.