Steam Machine

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Steam Machine është një seri konsoli lojërash zhvilluar nga Valve. Ato janë thuajse si PC të zakonshme por të ndërtuar specifikisht për të punuar me SteamOS, i zhvilluar gjithashtu nga Valve, për të luajtur lojëra. Pra, si qëllimi i konsolit, si qëllimi i sistemit të operimit (që është Open Source dhe i bazuar në Linux) do të jetë specifikisht për lojëra.