Strategjia e zhvillimit për territorin e Bashkisë Berat

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Strategjia e zhvillimit për territorin e Bashkisë Berat libër nga Lumnije Hasa (red.) dhe autorë kolektivë nga Bashkia e Beratit. Botuar në Tiranë nga "Pegi", në vitin 2016. Faqet e librit 140.