Studenti Shqiptar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Gazeta "Studenti Shqiptar" është gazetë që botohet nga Këshilli Kombëtar Studentor (KKS) dhe shpërndahet çdo javë (ditën e hëne) në universitetet publike dhe private të vendit.