Të fala nga Çamëria

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Të fala nga Çamëria : proza me autor Namik Selmani dhe Ilmi S. Qazimi (red.). Botuar në Tiranë nga "Geer", në vitin 2009. Faqet e librit 196.