Të lindura për Çamërinë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Të lindura për Çamërinë : poezi me autor Shahin J. Ibrahimi dhe Ramadan Brakaj (red.). Botuar në Tiranë nga "Morava", në vitin 2011. Faqet e librit 132.