Të vërtetat e dhimbshme : ngjarjet tragjike të viteve 1991-1997 në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Të vërtetat e dhimbshme : ngjarjet tragjike të viteve 1991-1997 në Shqipëri libër me autor Apostol Kotani dhe Kujtim Drizari (red.). Botuar në Tiranë nga ASD, në vitin 2009. Faqe 135.