Takim me krijues

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Takim me krijues është radio emision kulturorë i transmetuar në valët e radio kosovës. Autore e emisionit është Radije Hoxha.

Është një emision nga kultura dedikuar krijuesve dhe artistëve kosovarë dhe më gjerë, që transmetohet çdo të enjte. Emisioni sjell biseda me krijues të veçantë dhe prezantime tekstesh e poezish nga botime të reja.

Të ftuar dhe të intervistuar në emision kanë qenë emrat më të njohur të letërsisë, artit dhe kulturës shqiptare në përgjithësi.

Emisioni nuk mbanë arkiv të prezentuar në rrjetë dhe i vetmi prezentim është nën fleta prezentuese në faqen e RTK. Mënyra e vetëme e kontaktimit është telefonata gjatë transmetimit ose adresa elektronike e centralizuar e radio kosvës