Jump to content

Tennis game

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Tenis është një lojë video lëshuar për Nintendo Entertainment System në vitin 1984. Tenis ka qenë e lëshuar për shumë consoles dhe lojëra, duke përfshirë, NEC PC - 8801, Game Boy, Animal Crossing, WarioWare: Twisted, dhe Console Virtual!. Ajo është e planifikuar për të dalë mbi Nintendo 3DS.

Gameplay

Koncepti i lojës është shumë themelore në se lojtari kontrollon një person ballafaqohet kundër një lojtar kundërshtar CPU. Kjo lojë e përdor sistemin e njëjtë shënuar si " jetën reale " tenisi. lojë gjithashtu përmban një dyshe ( 2 - player ) opsion. CPU kundërshtar lojtar mund të jetë vendosur në 5 vështirësi. Përveç të tjera tenisi Nintendo games parë të partisë, të tilla si Mario Tennis ( Nintendo 64 ) dhe Mario Power Tennis ( Nintendo GameCube ), kjo lojë kishte fizikë shumë më realiste. Për shembull, lojtarët rastësisht mund të goditur topin nga gjykata. Në ndeshjet e tjera, pushteti ishte i kufizuar me qëllim dhe topi do pothuajse gjithmonë të qëndrojnë në gjykatë. Në një mënyrë të vete-referues tipike e Nintendo, Luigi është arbitri.