Teodor Ipen dhe Shqipëria në fokusin e Perandorisë Austrohungareze

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Teodor Ipen dhe Shqipëria në fokusin e Perandorisë Austrohungareze libër me autor Annelise Wernicke dhe Eridan Imami (përkth. nga gjerm.). Botuar në Tiranë nga "Plejad", në vitin 2012. Faqe 226.