Jump to content

Teuta Haxhiu

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Teuta Haxhiu (6 tetor 1968, Gjakovë), mësuese e matematikës, shqiptare nga Kosova.

Teuta Haxhiu u bë e njohur me rastin e themelimit të degës së partisë politike "AKR" në Gjakovë. Më parë, në vitin 1987 kreu mësimet në gjimnazin "“Vëllezërit Frashëri” në Deçan, pastaj ndoçi mësimet tri vjeçare në shkollë e lartë pedagogjike në Prishtinë, të cilat i përfundojë me diplomim në vitin 1990. Pas diplomimit, si mësuese e matematikës, shërbeu për një vit në shkollën e fshatit në Lumbardh të komunës së Deçanit. Nga këtu, si arsimtare gjatë vitit shkollorë 1991/92, shërbeu në shkollën e mesme në Sheremetaj të komunës së Gjakovës.Ka aftësi të theksuara të arrijë deri tek synimet e saja politike, nuk zgjedh fare mjetet dhe është e pa kompromis.Kariera politike dhe supereksponimi publik janë prioritetet jetësore të saj. Sipas të dhënave të paraqitura në faqen zyrtare të komunës së Gjakovës, Teuta ende punonë si arsimatre.[1]


Aktualisht anëtare e kryesisë, nënkryetare e degës, anëtare e këshillit drejtues në AKR, si dhe ushtruese e detyrës së kryetarit të Degës së AKR-së në Gjakovë.

Nga viti 2009 - Nënkryetare e KK-së në Gjakovë

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Përvoja e punës si arsimtare është 18 vite, nxjerr nga : http://www.gjakova-komuna.org/?mod=zkryes&id=1&id=1&mid=76 Arkivuar 15 nëntor 2016 tek Wayback Machine