The Human Centipede (First Sequence)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

The Human Centipede (First Sequence) është një film me tmerre 2010 shkruar dhe drejtuar nga Tom Six. Filmi është historia e një shkencëtar i çmendur që do të thur tre persona së bashku, goja të anusin, për të krijuar një dyzetkëmbësh të njeriut. Filmi fitoi disa çmime në festivalet e filmit ndërkombëtar kushtuar zhanër horror.