Jump to content

The New York Times Best Seller list

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

The New York Times Best Seller list  është një listë me librat që shiten më shumë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe që botohet çdo javë të djelave nga gazeta New York Times, që prej datës 9 prill 1942. 

Lista zakonisht është e ndarë në seksionet fiksion dhe jo fiksion çdonjëri prej të cilëve përmban nga 10 në 20 tituj.