Jump to content

Thirrje : poezi nga Kosova

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Thirrje  : poezi nga Kosova me autor Ali Podrimja dhe P. Koçi (zgj.). Botuar në Tiranë nga "Naim Frashëri", në vitin 1972. Faqet e librit 100.