Jump to content

Thomas Berkeley (1351–1405)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Thomas Berkeley (1351–1405) ishte anëtar i Parlamentit të Anglisë për zonën zgjedhore të Gloucestershire për parlamentin e nëntorit 1380 dhe nëntorit 1390. [1]

  1. ^ BERKELEY, Thomas (1351-1405), of Coberley and Stoke Orchard, Glos., Chilcote, Derbys. and Eldersfield, Worcs. History of Parliament. Retrieved 13 June 2018.