Jump to content

Three

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Sugababes - Three (2003)

Three është një album nga grupi Sugababes. Anetarët gjate realizimit të ketij albumi ishin: Keisha Buchanan, Mutya Buena dhe Heidi Range, albumi u realizua në vitin 2003.

 1. "Hole In The Head" 3:38
 2. "Whatever Makes You Happy" 3:16
 3. "Caught In A Moment" 4:25
 4. "Situation's Heavy" 4:11
 5. "Million Different Ways" 4:30
 6. "Twisted" (UK Bonus) 3:04
 7. "We Could Have It All" 3:38
 8. "Conversation's Over" 4:06
 9. "In The Middle" 3:59
 10. "Too Lost In You" 3:59
 11. "Nasty Ghetto" 4:17
 12. "Buster" (UK Bonus) 4:23
 13. "Sometimes" 4:35
 14. "Maya" 4:43