Tigrat (Humor)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Tigrat ose "Gëzuar me Tigrat" është një humor shqiptar i Kosovës, prodhim i AMOL TV, editor gjeneral i KOLA COMMERCE. "Tigrat" janë shfaqur që nga viti 2010 e akoma vazhdon (është present). Tigrat prodhohen në studion AMOL TV, ku shfaqen edhe vetë, por "Tigrat" janë më shumë të njohur për humorin dhe dramën e tyre gjatë festave të fundvitit. Tek "Tigrat" luajnë aktorë të njohur të trevave kosovare, siç janë:

Rrahman Fetahu (1977-) Regjisor, krijuesi i "Tigrave"

Fatos Kryeziu (1979-)

Avni Hoti (1970-)

Shpëtim Kastrati (1976-)

Kadrije Canolli (1980-) dhe

Bashkim Cagica (1974-)