Tirana 2010 : udhërrëfyesi praktik i kryeqytetit dhe harta e Tiranës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Tirana 2010 : udhërrëfyesi praktik i kryeqytetit dhe harta e Tiranës Botuar në Tiranë nga Gazeta "Çelësi", në vitin 2010. Faqet e librit 845.