Tirana : (1920-1944)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Tirana : (1920-1944) libër me autor Spiro V. Mëhilli dhe Erla Mëhilli (red.). Botuar në Tiranë nga "Mediaprint", në vitin 2012. Faqe 159.