Jump to content

Tirana Real Estate

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Tirana Real Esate

Misioni i Tirana Real Estate është plotësimi i kërkesave në rritje i klientëve për prona të patundëshme. Bashkëpunëtorë me firmat e ndërtimit dhe studiot ligjore.

Tirana Real Estate punon me profesionalizëm në fushën e shërbimeve të pronave të patundëshme. Stafi i agjensisë jane inxhinierë ndërtimi, vlerësues të pronave të paluajtëshme, arkitektë dhe juristë. Aktivitieti i Tirana Real Estate në lidhje me pronat e patundeshme është:

Shitje pronave të patundëshme Qira pronave të patundëshme Vlerësime pronave të patundëshme