Tomori (gazetë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Gazeta Tomori pasqyronte frymën fashiste dhe ideologjinë e re që kishte hyrë në Shqipëri pas pushtimit fashist të 7 prillit 1939.

Ardhja e Viktor Emanuelit III