Tonin Zadeja

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Tonin Zadeja muzikolog dhe studiues i apasionuar i historisë së muzikës shqiptare. Lindi më 11 maj 1926, vdiq më 4 janar 2011.