Topullarët e Gjirokastrës, Bajo e Çerçizi. Pararendësit dhe pasardhësit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

"Topullarët e Gjirokastrës, Bajo e Çerçizi. Pararendësit dhe pasardhësit" me Autor Bajo Topulli. Shtëpia botuese Albin, viti botimit 2008. Faqet e librit 458.