Jump to content

Tore Sjöstrand

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Tore Sjöstrand

Thore "Tore" Ingvar Sjöstrand (31 korrik 1921 – 26 janar 2011) ishte vrapues me pengesa nga Suedia. Ai fitoi medaljen e bronzët në Kampionatin Evropian 1946 dhe medaljen e artë në lojërat olimpike verore 1948. Sjöstrand fitoi dy tituj në vitin 1947 dhe 1948 dhe e përfundoi garën në vendin e dytë pesë herë. Në kampionatin evropian 1950, ai e përfundoi garën në vendin e tetë.