Toskëria : Kolonja dhe Leskoviku : zakone, ceremoni, rite

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Toskëria : Kolonja dhe Leskoviku : zakone, ceremoni, rite libër me autor Bardhyl Prifti dhe Mitro Kuli (red.). Botuar në Tiranë nga "Vllamasi", në vitin 2010. Faqet e librit 397.