Trëndafila nga Tirana : (vargje miqësore për shoqërinë e internetit)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Trëndafila nga Tirana : (vargje miqësore për shoqërinë e internetit) me autor Riza Lahi dhe Agim Bacelli (red.). Botuar në Tiranë nga "Ada", në vitin 2009. Faqet e librit 78.