Transmetuesi i editimit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Transmetues ka kuptimin e personit fizik apo juridik, i cili ka përgjegjësi editoriale për përmbajtjen e shërbimeve programore radio-televizive që duhet të pranohen nga publiku i përgjithshëm dhe që ato t’i transmetojë, apo që i ka transmetuar të tëra dhe të pandryshuara nga pala e tretë. [1]

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ LIGJIN TË DREJTAT E AUTORIT DHE TË DREJTAT E TJERA TË PËRAFËRTA Në amëzën assembly-kosova.org Arkivuar 29 shtator 2007 tek Wayback Machine