Tranzicioni demografik në Shqipëri : veçoritë dhe sfidat e tij

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Tranzicioni demografik në Shqipëri : veçoritë dhe sfidat e tij : monografi me autore Blerina Xhakolli (Reçi) dhe Kseanela Sotirovski (rec.), Lekë Sokoli (rec.). Botuar në Durrës nga "2M printing", në vitin 2016. Faqet e librit 160.