Tregime të zgjedhura për fëmijë (Aleks Çaçi)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Tregime të zgjedhura për fëmijë libër me autor Aleks Çaçi. Botuar në Tiranë në vitin 1976 nga "Naim Frashëri". Libri ka 52 faqe.

Shënime: Letërsia shqipe, letërsia për fëmijë, tregime dhe novela.