Tribuna e gazetarit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Tribuna e gazetarit botim i Bashkimit të Gazetarëve të Shqipërisë, në kohën e socializmit. Revistë tremujore, numri i parë doli më 17.4.1964. Trajtonte probleme të teorisë, të praktikës dhe të mjeshtërisë së gazetarit. Botonte edhe shkrime nga historia e shtypit tonë shqiptar.


Ballina të revistës[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]