Tung, shpresëarta Kosovë! : meditime dhe kujtime

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Tung, shpresëarta Kosovë! : meditime dhe kujtime libër me autor Jorgo S. Telo dhe Remzi Basha (red.). Botuar në Gjirokastër nga "Argjiro", në vitin 2011. Faqe 167.