Turizmi malor në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Turizmi malor në Shqipëri libër me autor Mexhit Zogu dhe Donela Pasku (red.). Botuar në Tiranë nga "Dudaj", në vitin 2011. Faqe 414.