Turles

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Turles është një Sajan, ai me shokët e tij shkojnë në Planetin Tokë ata e bëjnë një bimë që për një minut rritet dhe iu jep fuqi shumë të madhe, luftëtaret Z e marrin vesh sepse Turles dhe shokët e tij bëjnë gjëra të këqia dhe Goku lufton me Turles. Turles merr Gohanin dhe ia drejton sytë në hënë për tu bërë oozaru pastaj Turles e shkatërron hënën që mos te kthehet në njeri. Gohani gati shkatërron gjithçka por Goku vjen ne kohë duke vrapuar dhe e pres bishtin e Gohanit dhe Gohani bëhet prapë njeri. Luftëtaret Z luftojnë me shokët e Turles dhe pas një kohe ata fitojnë duke i mundur shokët e Turles. Goku duke luftuar me Turles, Turles me radar mat fuqitë e Gokut dhe del qe Goku është me i fuqishëm se ai. Turles e merr frutin e bimës qe e kishte bërë dhe e kafshon, pasi qe e kafshon fuqite e tij bëhen shumë shumë herë më të medhaja se fuqitë e Gokut edhe duke e përdurur Goku grushtin e mbretit kai (KAIOKEN) përsëri Turles është shumë herë me i fortë. Turles me fuqit e tij e shtrin për tokë Gokun dhe e gjuan me bomba energjije. Goku ngrihet ne këmbë dhe e përdor bombën ki (SPIRIT BOMB) por edhe Turles vepron ashtu por Turles e ka bombën e energjisë me te madhe se sa Goku dhe e mënjanon. Goku shkon afër Turles dhe e perdor bombën ki edhe një herë Turles e bën një bombë energjie por Goku e ka shumë herë më të fortë pastaj e mund Sajanin Turles.