UK Department for International Development

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Departamenti për Zhvillim Internacional i Britanisë së Madhe (UK Department for International Development shkurtesa DFID), është degë e Ministris së Jashtme të Britanisë së Madhe.

Sipas paraqitjes së saj të publikuar, është e angazhuar në zhvillimin e përgjithëshem të shoqërive, kryesisht në vendet e pazhvilluara.

Në kuadër të angazhimit të saj, bijen veprimet e saj nëpërmjet formave të ndryshme organizative dhe teritoret e shqiptare. Si shoqëri është edhe donatore e nxitjes së themelimit të formave të organizimit dhe për një pjesë të tyre edhe është financuese e rregullt.[1] Organizata nuk ka prezencë fizike në trojet shqiptare.[2]

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Amza GAP, Donatorët dhe partnerët
  2. ^ Amza zyrtare