Jump to content

Udhëkryqi dhe humnerat

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Udhëkryqi dhe humnerat roman, Autori: Bashkim Shehu. Botuesi: Toena. Faqet e librit 104.

Përkimi i një emri dhe një vdekje e paqenë, ishin ato që nxitën këtë rrëfenjë. Një tjetër Agim Krasniqi, sado i përhapur ky mbiemër në Kosovë, shërbeu si shkas për ndërtimin e jetëshkrimit të një njeriu, me po këtë emër, njohur dikur në burgun e Burrelit. Ndërkaq, jetëshkrimi i Agim Krasniqit shpie pashmangshëm te një i dytë, një serb, i quajtur Branisllav Mihajlloviç.