Udhëtim në Shqipëri 1912

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Udhëtim në Shqipëri 1912 libër me autor Karl Otten dhe Anila Omari (përkth.), Nelson Qirjako (red.). Botuar në Tiranë nga "Dituria", në vitin 2005. Faqe 80. ISBN 99927-59-62-3