Udhëtim në mjekësinë korçare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Udhëtim në mjekësinë korçare libër me autor Gaqo Kane dhe redaktor Izet S. Çulli. Botuar në Korçë nga "Baron", në vitin 2016. Faqet e librit 744.