Ujëvarat e Iguazu

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Ujëvarat e Iguazu

Ujërvarat Iguazu janë ujëvarat e lumit Iguazu në kufirin ndërmjet provincave argjentinase te Misiones dhe shtetit brazilian e Paraná.Sistemi përbëhet nga 275 ujevara, me lartësi deri në 70 metra, përgjatë 2,7 kilometrave të lumit Iguazu.

Iguazu Décembre 2007 - Panorama 7.jpg