Ulliri dhe rezultatet në prodhim : përvojë nga NB-ja e Beratit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ulliri dhe rezultatet në prodhim : përvojë nga NB-ja e Beratit broshurë me autor Qemal M. Bendo. Botuar në Tiranë nga Shtëpia e Propagandës Bujqësore, në vitin 1981. Faqe 52.