Unë dhe shpirtbukura

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

"Unë dhe shpirtbukura", titullohet romani i autores Miradie Maliqi, i botuar nga shtypshkronja "Arbëria". Ky roman përmes rrëfimit trajton marrëdhëniet e përditshme etër-bij dhe problemet e ndërsjellta psiko-shpirtërore që i shoqërojnë marrëdhëniet mes dy brezash të ndryshëm.