Ushtria Çlirimtare e Kosovës : rrëfim prej brenda për një kryengritje

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ushtria Çlirimtare e Kosovës : rrëfim prej brenda për një kryengritje libër me autor Henry H. Perritt dhe Arbana Mjekiqi (përkth. nga origj. angl.). Botuar në Prishtinë nga "Koha", në vitin 2008. Faqe 283.